AZ EGYES JAVÍTÁSOK RÉSZLETEIÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

Kiváló színhűséggel, 6 hónap garanciával utángyártott kijelző csere. Az iPhone 11 Pro készülék törött kijelzőjének költséghatékony megoldása.

LCD Kijelző csere 59.990 Ft

1 óra


Amennyiben ezt a lehetőséget választja, úgy gyári felújított kijelző kerül beépítésre. A kedvezményes árat akkor tudjuk biztosítani, ha az Ön készülékén az érintő üveg törött, de a kijelző tökéletesen működik és érzékel mindenhol.

Érintő üveg csere79.990 Ft

24 óra


OLED paneles utángyártott kiváló minőségű iPhone 11 Pro kijelző, 6 hónap garanciával. Az iPhone 11 Pro készülék törött kijelzőjének költséghatékony megoldása, ha a teljes kijelző törött, de az OLED panelről sem mondana le.

OLED Kijelző csere74.990 Ft

1 óra


Az iPhone 11 Pro készülék teljes kijelző cseréjére abban az esetben van szükség, ha zöld csíkos, nem ad képet vagy nem érzékel mindenhol a kijelző. Gyári felújított alkatrész esetén készülékének kijelzője eredeti állapotra kerül helyreállításra.

Gyári felújított kijelző csere99.990 Ft

1 óra


Amennyiben a hátlapi üveg sérült, de a keret nem deformált, úgy van lehetőség a hátlapi üveg cseréjére. A legmodernebb lézeres technológiával dolgozunk, így garantálva a tökéletes minőséget és illeszkedést.

Hátlapi üveg csere34.990 Ft

24 óra


Legtöbbször a sarkok sérülnek, vagy akár az egész hátlap képes meghajlani. A hátlapok ilyen sérüléseit speciálisan erre a célra kialakított eszközeinkkel korrigáljuk, hogy az érintő képernyő megfelelően illeszkedjen a készülékházba és elkerüljük a további meghibásodásokat. Ha a sérülés mértéke nem teszi lehetővé a korrekciót, akkor a hátlapot kicseréljük, átépítve az alkatrészeket egy új hátlapba.

Hátlap csere49.990 Ft

1-2 óra


Az iPhone 11 Pro készülék akkumulátor cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készülék alacsony akku százaléknál (15-20%) kikapcsol, vagy annak kapacitása 80% alá csökken. Ha az akkumulátor elkezd felpúposodni akkor azonnali cserére van szükség, mert a kijelzőt ki tudja nyomni a készülékházból, és további károkat okozhat.

Akkumulátor csere27.990 Ft

30 min


A beszédhangszóró meghibásodására leggyakrabban az utal, ha recseg, torz, zizegő hangot ad, vagy egyáltalán nem működik. Ez leggyakrabban beázás következménye, vagy oly mértékben szennyeződött hogy a takarítása már önmagában nem megoldás. Ha csak a hangszóró rács tömődött el, akkor annak a cseréje/tisztítása 5.000 Ft

Beszédhangszóró csere24.990 Ft

1 óra


A csengéskor, videó lejátszás alatt tapasztalható halkulás vagy teljes némaság, torzulás az iPhone 11 Pro esetében nagy valószínűséggel a csengőhangszóró meghibásodása okozza, melynek cseréje szinte azonnal megoldható.

Csengőhangszóró csere24.990 Ft

1 óra


A kamera jellemző hibája a kamera képén látható lilás foltok megjelenése, amelyek a kamera lencséjében található szennyeződés következménye. A készülék leejtése eredményezheti a fókusz motor meghibásodását, vagy hogy a kamera egyáltalán nem ad képet, és melegszik. Ha a foltokat csak porosodás okozza, arra megoldás a készülék belső tisztítása, aminek a munkadíja 5000Ft.

Hátlapi kamera csere39.990 Ft

1 óra


Az előlapi kamera cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készüléken az kamera alkalmazásban az előlapi kamerát kiválasztva lefagy az alkalmazás, esetleg a készülék újraindul. (Az előlapi kamera cseréje után a Face ID funkció nem lesz elérhető)

Előlapi kamera csere39.990 Ft

1 óra


A kamera lencse cseréje abban az esetben lehet indokolt, ha a kamera képén apró foltok jelennek meg, amelyek a kamera lencséjében található szennyeződés következménye. Ha a foltokat csak porosodás okozza, arra megoldás a készülék belső tisztítása, aminek a munkadíja 5000Ft. Teljes lencse cserére fizikai sérülés (törés, karcolás) esetén van szükség.

Hátlapi kamera lencse csere14.990 Ft

1 óra


A bekapcsoló gomb szalagkábelének hibájára utal, ha a gomb működése időnként kihagy, vagy csak erős nyomásra reagál, esetleg ha csak a bal vagy a jobb oldalán megnyomva működik. Ilyenkor a szalagkábel cseréje szükséges.

Bekapcsoló gomb csere27.990 Ft

1 óra


A hangerő vagy némító gomb cseréje akkor szükséges, ha a gomb nem minden lenyomást érzékel, vagy csak erős nyomásra reagál, esetleg ha valamely oldalán megnyomva működik. Ha a hátlap olyan mértékben sérült, hogy a vezeték nélküli töltés vagy fizetés funkció nem működik, akkor is ezen szalagkábel cseréje a megoldás.

Hangerő /némító gomb csere27.990 Ft

1 óra


Ha az arcunkhoz emelve nem sötétedik el a kijelző hívás közben, esetleg a készülék automatikus fényerő szabályozása rendellenesen működik, akkor a szenzor kábel csere jelentheti a megoldást. (A szenzor kábel cseréje után a Face ID funkció nem lesz elérhető)

Szenzor kábel csere39.990 Ft

1 óra


Ha a készülék nem tölt megfelelően, esetleg teljesen néma telefonálás közben, és csak kihangosítva tudunk hívást bonyolítani, akkor a dock-csatlakozó lehet a hibás. Ez még hatással lehet a bedugott füles hangminőségére is, ami miatt az recseghet, vagy például csak az egyik oldala szól.

Lightning dock-csatlakozó csere27.990 Ft

1 óra


A vibramotor, más néven a Taptic Engine hibájára akkor következtethetünk, hogy az egyáltalán nem, vagy szinte alig vagy furcsán rezeg annak ellenére, hogy be van kapcsolva. Ennek cseréjére és felprogramozására is van lehetőség természetesen.

Vibramotor csere24.990 Ft

1 óra


Ha leejtés következtében sérült vagy kopott, esetleg elvesztésre került SIM tálca szín és típusazonos pótlására is lehetőség van szervizünkben

SIM-tálca pótlása3.990 Ft

Azonnali


Ha a telefonunk bizonyos funkciói nem működnek megfelelően, lelassul, gyorsabban merül mint szokott, nem talál hálózatot vagy GPS jelet, az utalhat szoftveres jellegű problémára is. Ebben az esetben először a készülék szoftveres helyreállítását próbáljuk meg először.

Szoftveres javítás2.990 Ft

1 óra


Az iOS legfrissebb verziójának visszaállítása előtt az adatokról mentést készítünk, és azokat a folyamat után visszaállítjuk a készülékre. Az adatmentés csak abban az esetben lehetséges, ha a készülék még, vagy egyéb javítások után bekapcsol.

Szoftveres javítás + Adatmentés4.990 Ft

1-3 óra


Ultrahangos tisztításra elsősorban beázás után kerül sor, megelőzendő a készülék alaplapjának további korrózióját, és így a visszafordíthatatlan károkat. Ezzel együtt a csatlakozókat is kitisztítjuk és átforrasztjuk, ha szükséges. (Beázáskor általában az akkumulátor cseréje is indokolt.)

Ultrahangos tisztítás5.990 Ft

2-3 óra