Egy új Huawei szerviz. A megfelelő Huawei szerviz Neked

Nem csak az iPhone, de a Huawei készülékek szervize is elérhető szolgáltatási palettánkban. Széles skálában vagyunk jártasak telefon terén, amit szolgáltatási palettánk is tükröz. A kérdés mindig az, ki milyen telefont szeret, vagy márkahűen ragaszkodik hozzá. Mi minden igénynek próbálunk eleget tenni. Nézzük Huawei szervíz esetén milyen problémákra tudunk segítséget adni:

  • kijelző csere
  • hátlap csere
  • akkumulátor csere
  • csatlakozó csere
  • szoftver frissítés

Tehát összefoglalva minden, ami sérült, vagy problémás lehet egy készülék esetén, mi segítünk, és megoldjuk.

Vajon milyen telefon a Huawei a hozzáértő szakemberek szerint?

Mivel az egyik, szinte piacvezető telefongyártó készülékeiről beszélünk, esetünkben is, mint minden telefonnak megvannak a maga jó tulajdonságai. Ha a Huawei szerviz problémás készülékekkel történő találkozásait vesszük figyelembe, nem kevesebb, vagy több a munkánk, mint egy iPhone, vagy egy Samsung készülék esetén. Például a kijelző csere a legtöbb esetben azért szükséges, mert sokan esnek abba a hibába, hogy nem óvják a telefonjukat. Pedig egy védőtok, vagy egy üvegfólia számtalan sérüléstől képes megóvni a telefont.
Egy kijelző csere a Huawei szerviz esetén nagyban függ a szervizdíjaktól, és nem utolsó sorban a készüléktől. Egy alsó, vagy középkategóriás Huawei esetén nem ugyanaz lesz az ár, mint egy csúcskészülék esetében, és ezt fontos megjegyeznünk.

A Huawei szerviz esetében is felmerül a kérdés, hogy gyári vagy utángyártott alkatrész legyen?

Úgy gondoljuk, hogy ez mindig egy érzékeny kérdés, mivel ez szinte mindig a pénztárca vastagságától függ. Ha lehet ebben az esetben jó tanácsot adni, akkor a gyárit javasolnánk. De miért?
Ha például egy P30 Pro esetét vesszük alapul, az a gyári kijelző adja meg a tökéletes kép minőséget, amit a gyártásnál erre a készülékre kalibráltak. Mindenki dönthet úgy, hogy egy utángyártott alkatrészt tegyünk bele, a döntés a Tiéd, azonban elmondjuk neked a minőségi, valamint az árkülönbségeket.
Viszont, ha nem ugyanazt a teljesítményt és minőséget adja az utángyártott, akkor csalódott leszel. Ennek elkerülése végett javasoljuk a gyári minőséget nyújtó alkatrészt.

Huawei szerviz és Huawei szerviz között is van különbség. Mik lehetnek ezek?

Minden Huawei szervizben jól képzett szakemberekkel dolgoznak, és ugyanazon technika szerint javítják a készülékeket. Az egyetlen dolog, amiben a különbség rejlik, az az árképzés. Mindenkinek megvannak a maga költségei, ami alapján szervizenként változhatnak az árak. Ha lehet a viszonyítási alaphoz szempontot adni, akkor az a vevői elégedettség. Ezt mi az általunk nyújtott korrekt árakkal, a szerviz idővel és a minőséggel tudjuk nyújtani. Amennyiben elégedett vagy, nem azon leszel, hogy másik Huawei szerviz után kutass, ha nem azon, hogy szívesen ajánlasz minket másoknak is.