AZ EGYES JAVÍTÁSOK RÉSZLETEIÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

Kiváló színhűséggel, 6 hónap garanciával utángyártott kijelző csere. Az iPhone X készülék törött kijelzőjének költséghatékony megoldása.

LCD Kijelző csere34.990 Ft

1 óra


Amennyiben ezt a lehetőséget választja, úgy gyári felújított kijelző kerül beépítésre. A kedvezményes árat akkor tudjuk biztosítani, ha az Ön készülékén az érintő üveg törött, de a kijelző tökéletesen működik és érzékel mindenhol.

Érintő üveg csere44.990 Ft

24 óra


OLED paneles utángyártott kiváló minőségű iPhone X kijelző, 6 hónap garanciával. Az iPhone X készülék törött kijelzőjének költséghatékony megoldása, ha a teljes kijelző törött, de az OLED panelről sem mondana le.

OLED Kijelző csere44.990 Ft

1 óra


Az iPhone X készülék teljes kijelző cseréjére abban az esetben van szükség, ha zöld csíkos, nem ad képet vagy nem érzékel mindenhol a kijelző. Gyári felújított alkatrész esetén készülékének kijelzője eredeti állapotra kerül helyreállításra.

Gyári felújított kijelző csere64.990 Ft

1 óra


Amennyiben a hátlapi üveg sérült, de a keret nem deformált, úgy van lehetőség a hátlapi üveg cseréjére. A legmodernebb lézeres technológiával dolgozunk, így garantálva a tökéletes minőséget és illeszkedést.

Hátlapi üvegcsere19.990 Ft

24 óra


Teljes hátlap cserére akkor van szükség, ha a készülék kerete olyan mértékben deformálódott, hogy annak helyreállítása nem lehetséges, vagy nem lenne esztétikus.

Hátlapcsere44.990 Ft

3-4 óra


Az iPhone X készülék akkumulátor cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készülék alacsony akku százaléknál (15-20%) kikapcsol, vagy annak kapacitása 80% alá csökken.

Akkumulátor csere17.990 Ft

30 perc


A beszédhangszóró meghibásodására leggyakrabban az utal, ha recseg, torz, zizegő hangot ad, vagy egyáltalán nem működik. Ez leggyakrabban beázás következménye, vagy oly mértékben szennyeződött hogy a takarítása már önmagában nem megoldás. Ha csak a hangszóró rács tömődött el, akkor annak a cseréje/tisztítása 5.000 Ft

Beszédhangszóró csere14.990 Ft

1 óra


A csengéskor, videó lejátszás alatt tapasztalható halkulás vagy teljes némaság, torzulás az iPhone X esetében nagy valószínűséggel a csengőhangszóró meghibásodása okozza, melynek cseréje szinte azonnal megoldható.

Csengőhangszóró csere14.990 Ft

30 perc


A kamera jellemző hibája a kamera képén látható lilás foltok megjelenése, amelyek a kamera lencséjében található szennyeződés következménye. A készülék leejtése eredményezheti a fókusz motor meghibásodását, vagy hogy a kamera egyáltalán nem ad képet, és melegszik. Ha a foltokat csak porosodás okozza, arra megoldás a készülék belső tisztítása, aminek a munkadíja 5000Ft.

Hátlapi kamera csere24.990

1 óra


Az előlapi kamera cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készüléken az kamera alkalmazásban az előlapi kamerát kiválasztva lefagy az alkalmazás, esetleg a készülék újraindul. (Az előlapi kamera cseréje után a Face ID funkció nem lesz elérhető)

Előlapi kamera csere19.990 Ft

1 óra


A kamera lencse cseréje abban az esetben lehet indokolt, ha a kamera képén apró foltok jelennek meg, amelyek a kamera lencséjében található szennyeződés következménye. Ha a foltokat csak porosodás okozza, arra megoldás a készülék belső tisztítása, aminek a munkadíja 5000Ft. Teljes lencse cserére fizikai sérülés (törés, karcolás) esetén van szükség.

Hátsó kamera lencse csere14.990 Ft

2 óra


A bekapcsoló gomb cseréje akkor szükséges, ha a gomb nem minden lenyomást érzékel, vagy csak erős nyomásra reagál, esetleg ha valamely oldalán megnyomva működik.

Bekapcsoló gomb csere17.990 Ft

1 óra


A hangerő vagy némító gomb cseréje akkor szükséges, ha a gomb nem minden lenyomást érzékel, vagy csak erős nyomásra reagál, esetleg ha valamely oldalán megnyomva működik. Ha a hátlap olyan mértékben sérült, hogy a vezeték nélküli töltés vagy fizetés funkció nem működik, akkor is ezen szalagkábel cseréje a megoldás.

Hangerő /némító gomb csere19.990 Ft

2 óra


Ha az arcunkhoz emelve nem sötétedik el a kijelző hívás közben, esetleg a készülék automatikus fényerő szabályozása rendellenesen működik, akkor a szenzor kábel csere jelentheti a megoldást. (A szenzor kábel cseréje után a Face ID funkció nem lesz elérhető)

Szenzor kábel csere18.990 Ft

1 óra


Ha a készülék nem tölt rendesen, vagy nem hallják hívás közben csak kihangosítással, akkor a dock-csatlakozó cseréje lehet a megoldás.

Lightning dock-csatlakozó csere19.990 Ft

1 óra


A vibramotor, más néven a Taptic Engine hibájára akkor következtethetünk, hogy az egyáltalán nem, vagy szinte alig vagy furcsán rezeg annak ellenére, hogy be van kapcsolva. Ennek cseréjére és felprogramozására is van lehetőség természetesen.

Vibramotor csere14.990 Ft

1 óra


Ha leejtés következtében sérült vagy kopott, esetleg elvesztésre került SIM tálca szín és típusazonos pótlására is lehetőség van szervizünkben

SIM-tálca pótlása3.990 Ft

Azonnal


Ha a telefonunk bizonyos funkciói nem működnek megfelelően, lelassul, gyorsabban merül mint szokott, nem talál hálózatot vagy GPS jelet, az utalhat szoftveres jellegű problémára is. Ebben az esetben először a készülék szoftveres helyreállítását próbáljuk meg először.

Szoftveres javítás2.990 Ft

1 óra


Az iOS legfrissebb verziójának visszaállítása előtt az adatokról mentést készítünk, és azokat a folyamat után visszaállítjuk a készülékre. Az adatmentés csak abban az esetben lehetséges, ha a készülék még, vagy egyéb javítások után bekapcsol.

Szoftveres javítás+ Adatmentés4.990 Ft

1-3 óra


Ultrahangos tisztításra elsősorban beázás után kerül sor, megelőzendő a készülék alaplapjának további korrózióját, és így a visszafordíthatatlan károkat. Ezzel együtt a csatlakozókat is kitisztítjuk és átforrasztjuk, ha szükséges. (Beázáskor általában az akkumulátor cseréje is indokolt.)

Ultrahangos tisztítás5.990 Ft

2-3 óra