Régi és új iPhone kijelző csere

Sok olyan ügyfél van, aki ragaszkodik a jól bevált iPhone készülékéhez, és ezen belül is a régebbi típusokhoz. Vigyáznak rá, amennyire csak lehet, de olykor becsúsznak balesetek, amikor az iPhone kijelző csere elkerülhetetlen. A régebbi típusoknál, ha szerencsénk van, megúszhatjuk egy üveg cserével is viszont vannak olyan esetek, amikor az LCD panel cseréjével egyben oldható meg a probléma.

Új iPhone kijelző csere esetén már picit bonyolultabb a művelet és az alkatrész árak is. Az ár persze attól is függ, hogy melyik céget választjuk, és az iPhone kijelző csere éppen kedvezményes-e náluk? Érdemes tájékozódni a szerviz árak felől mielőtt választunk, de ne higgyük azt, hogy mindig a legolcsóbb a legjobb megoldás!

iPhone kijelző csere esetén 3 lehetőség van:

  • gyári kijelző csere
  • utángyártott kijelző csere
  • üveg csere (csak akkor lehetséges, ha működik hibátlanul a kijelző, és csak az üveg törött)

Ez szinte minden esetben pénztárca függő. Mi mindig elmondjuk az előnyöket és a hátrányokat, illetve az aktuális keletkező költségeket, az ügyfél maximális kiszolgálásának érdekében.

iPhone kijelző csere

A kijelző csere menete, vagyis hogyan is zajlik ez?

Mint minden kijelző csere esetében első körben a sérülés mértékét vesszük alapul az iPhone kijelző csere esetén, hiszen mindig a sérülés mértékétől függ a javítás költsége és szükséges alkatrész felhasználása. Amennyiben csak az üvegfelület sérült, régi készülékek esetén vannak olyan helyzetek, amikor csupán annak cseréjével meg lehet oldani a problémát. Az újabb iPhone készülékek esetén nehezebb a feladat, ugyan is a készülék precíz összeszerelése miatt nem lehet egyszerűen az üveget cserélni, speciális géppark szükséges hozzá, melyek megtalálhatóak nálunk. Az akkumulátor eltávolítása is egy fontos lépés, ha nem szeretnénk, a kijelző csere alatt egy telefon kisülést is megtapasztalni! Az alkatrészek kicserélése utána te már csak a kész és hibátlan végterméket kapod, amiért minket választottál.

Ha iPhone kijelző csere szükséges miért mi vagyunk a jó választás?

Hivatkozhatnánk arra, hogy mennyire régóta csináljuk, vagy arra, hogy több éves szakmai múltunk van, és szakmailag magasan képzett kollégáink vannak, de ezt nem tesszük. Inkább a személyes találkozás, és az átadott munka utáni elismerés, ami mérvadó számunkra. A tanácsadás, az esetleges problémák elkerülésére, illetve a gyors és korrekt áras kiszolgálás, amiért sok új és visszatérő ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ha iPhone kijelző cserére van szükséged, ránk számíthatsz! Készülék vásárlása esetén is állunk rendelkezésedre, nem csak új, de használt készülékek esetén is.

Tájékozódhatsz online, vagy telefonon is, de szerintünk a legjobb megoldás mindig a személyes kontakt. Várunk üzletünkben, hogy segíthessünk részedre megtalálni a megfelelő megoldást, vagy esetleg a megfelelő telefont.